Megérkezett az új 2019 őszi-téli HECHT gépkatalógus!

Hecht 2019 Tavaszi termékkatalógus

 

 

 

Kedves Vásárlóink!

Ismét egy újabb HECHT termékkatalógust tarthat a kezében a 2019. őszi-téli szezon termékeivel. Az ősz és a tél ezúttal is munkát ad a kertek tulajdonosainak, a gazdáknak és persze a barkácsolók sem hagynak fel hobbijaikkal. Hagyományainkhoz híven ehhez kívánunk segítséget és kiváló kerti- és barkács eszközöket, gépeket kínálni Önöknek, megkönnyítve általuk a munkavégzést.
Az Önök töretlen érdeklődésének és vásárlásaiknak köszönhetően már most látható, hogy az idei évben is jelentős növekedést érünk el a hazai és nemzetközi piacokon egyaránt. Ezért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden új és meglévő ügyfeleinknek, hiszen az említett sikereket Önöknek köszönhetően értük el. Köszönjük bizalmát és a HECHT termékek iránti érdeklődését. Termékeinket független szakértők általi tesztelése és értékelése is tovább folyatódott 2019-ben. Különösen Németországban, ahol gépeink kiváló minősítéseket szereztek. Ezek az értékelések is megerősítik a HECHT márka kiváló minőségét a legigényesebb uniós piacokon.
Az új HECHT 2019 Ősz-Tél Katalógusban már az őszi-téli munka gépei, eszközei és szerszámai jutnak főszerephez. A tavasszal már jelezett EU előírás változások szerint megújult rönkhasító választékunk, mindenben megfelelnek az új normáknak, ezáltal használatuk biztonságosabbá is vált.
A nemzetközi kertigép technológiai trendek is azt mutatják, hogy az akkumulátoros kertigépeké a jövő. Ennek megfelelve a mi is tovább fejlesztjük ezt a szegmensünket: tovább bővítjük mind a 20V-os, mind pedig a 40V-os akku-programunkat. Számos új akkus gép kerül a választékba: láncfűrészek, permetezők, lombszívó-fúvó berendezések. Továbbra is megtalálhatók a jól ismert láncfűrészek
ágaprítók, lombfúvó-szívó gépek, valamint jelentős hómaró választék is frissíti az idei kínálatot. A nagyobb területek lombtakarításában segítséget nyújtanak az új HECHT 8514 PROFI és a HECHT 8574 PROFI nagyteljesítményű lombszívók. Szintén a nagygépek kategóriájának képviselői a HECHT 9542 SQ és a HECHT 9534 SQ nagy kapacitású benzinmotoros hómarók. A téli tüzelő előkészítésében a komolyabb
testmozgást kedvelők balta és fejsze választékunkban találhatnak kedvükre valót, míg a kényelmesebb honfitársainknak szép számmal kínálunk elektromos-hidraulikus rönkhasító berendezéseket, a kisebb fekvő kiviteltő az egészen nagy kapacitású álló kialakítású gépekig.
Az elvégzett munka után kellemes felfrissülést és regenerálódást nyújtanak infraszaunáink, melyeket az előző évek vásárlói visszajelzései alapján továbbfejlesztettünk. Újabb típusokkal bővül a már ismert különböző fűtőberendezések köre. A már ismert infra, elektromos és a nagyteljesítményű gázolaj üzemű gépek mellett már gázüzemű fűtőberendezéssel is szolgálhatunk Önöknek.
A HECHT márkanév nem ismeretlen a kerti gép piacon, ugyanis Csehországban már a ’90-es évek vége óta elérhetőek a HECHT gépei, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, ezen országokban szintén a hazaihoz hasonló saját HECHT gyártói képviseletek is nyíltak. Különösen büszkeséggel tölt el minket, hogy a rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával. Elsődleges célunk, egy olyan gyártói háttér biztosítása a HECHT termékek
mellé, amely teljeskörűen lefedi a hazai értékesítési lánc kiszolgálást, valamint egy kiszámítható megbízható, hosszútávú partnerséget kínál az értékesítésben résztvevő forgalmazó cégek számára. Természetesen a HECHT Hungary Kft. gyártói képviseletként ellátja a hivatalos központi szerviz feladatokat.
Kérem tekintse át katalógusunkat, hiszek benne, hogy Önt is hamarosan egy HECHT termék boldog tulajdonosaként tudhatjuk!

HECHT – a kertek mestere

Teljes kínálatunk megtekinthető a letölthető új őszi-téli katalógusban:

HECHT 2019 ŐSZI-TÉLI TERMÉKKATALÓGUS